• Gratis Forsendelse Løbet Dkk1650
  • 50 DAGES PENGENE TILBAGE

Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

Du har 50 dage fra datoen for afsendelse at returnere en vare til en udveksling eller tilbagebetaling. Bemærk Du har 14 dage til at udveksle eller returnere Elementer diskonterede eller salg Varer.

engangsartikler
Et Produkt vil kun blive accepteret For ombytning eller tilbagebetaling, hvis det returneres ubrugte, ubeskadigede og i ny tilstand. Alle Body Piercing er afsendt i Clear plastikposer og forseglet med en Tamper Proof Label som giver kunderne mulighed for at se emner og stadig gøre brug af vores fantastiske Returneringspolitik Men vi vil ikke ombytning eller tilbagebetaling nogen del af Body Piercing Hvis vi mener, at Forseglet emballage er blevet åbnet eller manipuleret med. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.
Hvis et element er blevet Indgraveret Vi ikke kan tilbyde en ombytning eller give en fuld refusion. Vi vil dog Tilbyd En 50% refusion.

Udveksling / Retur Faq
Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet min faktura?
Må ikke bekymre dig, hvis du mister din faktura Du kan stadig returnere din Item. Pakke Up The element, du vil vende tilbage og Medtag dine detaljer og dit ordrenummer (dette kan findes på vores e-mails eller ved at se ordrehistorik på din online konto) og lad os vide hvad du gerne vil ombytning eller tilbagebetaling.

Hvor lang tid tager det at behandle en Return?
Fra modtagelsen af ​​din Parcel Vi tilstræber at behandle din Retur så hurtigt som muligt - som regel inden for 48 timer. På travle perioder af året, kan gå op til syv arbejdsdage for dit afkast, der skal behandles.

Kan jeg bytte for en dyrere Item?
Ja, hvis Replacement Element er dyrere end returvaren Vi vil kontakte dig for betaling af forskellen.

Hvad sker der, hvis element I Want I Exchange er udsolgt?
Hvis vi ikke har det element, du ønsker i Exchange På lager, vil du blive kontaktet af vores kundeservice team inden for 30 dage og tilbød et alternativ Item eller fuld tilbagebetaling.

Hvor længe vil jeg vente til en tilbagebetaling?
Vi vil behandle din refusion Så tidligt som muligt Normalt Inden for 48 timer efter modtagelsen. Vi sender dig en e-mail, så du ved vi har modtaget varen og behandler det. En tilbagebetaling vil normalt tage omkring fem til syv arbejdsdage til at vises på din konto, men dette kan også afhænge af din bank.

Min Item er defekt og jeg ønsker at returnere den.
Varer er klassificeret som Defekt hvis de modtages Beskadiget, eller hvis en Manufacturing Fejl sker inden 30 dage efter købet. Bemærk venligst, at elementer, der er beskadiget som følge af slitage anses ikke for at være defekt. Hvis du mener din vare er defekt venligst Kontakt os Hvem vil rådgive om hvordan man kan returnere varen for en reparation / udskiftning, hvis returneres indenfor garantiperioden.

Annullering eller ændring af et Order
Venligst kontrollere og placere dine ordrer omhyggeligt som vi kan ikke foretage ændringer, når vi har modtaget den. Hvis du gerne vil tilføje produkter til din ordre Du skal placere en ny ordre.
Hvis du skal ændre Detaljer for leveringsadressen, fjerne elementer fra din ordre eller annullere ordren, kontakt venligst vores kundeservice Team Mellem 8:30 til 05:30, mandag til fredag ​​(undtagen helligdage)

forbrugeraftaler Regulations 2013
Denne lovgivning giver dig følgende fortrydelsesret, når du køber online eller via telefon: Du har ret til at annullere din kontrakt forudsat at du udøve din ret ikke længere end 14 dage efter den dag, du får de varer eller tjenesteydelser.